Co. τεχνολογίας Biostronger Jiangsu, ΕΠΕ

 

HGH, πεπτίδια, igf-1 LR3, EGF, VEGF, στεροειδή και σκόνη SARMs, κ.λπ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντασυνθετική ορμόνη αύξησης

Συνθετική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης μαζικών πεπτιδίων μυών cjc-1295 με DAC CAS 863288-34-0

Είμαι Online Chat Now
Ακριβώς ολοκλήρωσε μια διαταγή με το Peter και η υπηρεσία του είναι A+++. Το έχω τοποθετήσει αλλού στον πίνακα. Έκανα μια δοκιμή ορών της GH με τη GH του και επιστρέφει περισσότερα 30, τρελλό υψηλό αποτέλεσμα για 10iu.

—— Ricky Rodrig από τις ΗΠΑ

Ήταν και είναι ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ εντυπωσιασμένος με το Peter. Θαυμάσια επικοινωνία και γενική εξυπηρέτηση πελατών!! A+++++. θα κάνει σίγουρα επιχειρήσεις με σας.

—— Trevor Maki από το UK

Συνθετική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης μαζικών πεπτιδίων μυών cjc-1295 με DAC CAS 863288-34-0

Muscle Mass Peptide Synthetic Human Growth Hormone CJC-1295 with DAC CAS 863288-34-0
Muscle Mass Peptide Synthetic Human Growth Hormone CJC-1295 with DAC CAS 863288-34-0

Μεγάλες Εικόνας :  Συνθετική ανθρώπινη ορμόνη αύξησης μαζικών πεπτιδίων μυών cjc-1295 με DAC CAS 863288-34-0 Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SGH
Πιστοποίηση: GMP, ISO9001,BRC,KOSHER
Αριθμό μοντέλου: 863288-34-0

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10vials (1kit)
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή ματαιωμένο τσάντα ή πακέτο ως αίτημα του πελάτη
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 10000vials/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 863288-34-0 Συνώνυμα: CJC
Μορφή: Σκόνη Χρήση: bodybuilding
Χρώμα: Λευκό Αποθήκευση: -20C
Υψηλό φως:

hgh growth hormone

,

legal human growth hormone

CAS Νο 863288-34-0

Συνώνυμα: Cjc-1295 χωρίς DAC, CJC 1295 w/o DAC

Μοριακός τύπος: C152H252N44O42

MW: 3367.97

Ακολουθία:

Tyr-δ-ΑΛΑ-Asp-ΑΛΑ-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-LEU-ΑΛΑ-Gln-LEU-Ser-ΑΛΑ-Arg-Lys-LEU-Gln-Asp-Ile-LEU-Ser-Arg-NH2

Αγνότητα: >98%

 

Βακτηριακές ενδοτοξίνες: < 5EU="">

 

Εισαγωγή:

Cjc-1295 χωρίς DAC είναι μια tetrasubstituted ορμόνη πεπτιδίων αμινο οξέος 30, λειτουργώντας πρώτιστα ως ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας το ανάλογο του (GHRH) ορμονών.

Ένα από τα πλεονεκτήματα cjc-1295 άνω των παραδοσιακών GHRH ή rHGH είναι η δυνατότητά του στο bioconjugate με τη λευκωματίνη ορών, αυξάνοντας κατά συνέπεια την ημιζωή και το θεραπευτικό παράθυρό του. Ολοκληρώνει αυτό με τη χρησιμοποίηση των προστατεύοντας ομάδων γύρω από τα αμινοξέα GHRH χαρακτηριστικά ευαίσθητα στην ενζυματική υποβάθμιση.

 

Η κλινική έρευνα πραγματοποιήθηκε αρχικά για cjc-1295 κατά τη διάρκεια τα μέσα της2000s. Ο στόχος του πεπτιδίου ήταν να αντιμετωπιστούν οι σπλαγχνικές παχιές καταθέσεις στους παχύσαρκους ασθενείς του AIDS, όπως τα αυξανόμενα επίπεδα εξωγενούς hgH θεωρούνται για να αυξήσουν lipolysis (παχιά απώλεια). Η κλινική έρευνα ήταν τελικά επιτυχής για τα περισσότερα υποκείμενα έρευνας.

 

Cjc-1295 είναι ένα tetrasubstituted ανάλογο πεπτιδίων GHRH με την δ-ΑΛΑ, Gln, την ΑΛΑ, και τις αντικαταστάσεις LEU στις θέσεις 2, 8, 15, και 27 αντίστοιχα. Αυτές οι αντικαταστάσεις δημιουργούν ένα σταθερότερο πεπτίδιο με την αντικατάσταση στη θέση 2 για να αποτρέψουν dpp-IV σχίσιμο, να τοποθετήσει 8 για να μειώσουν asparagine την αναδιοργάνωση ή την υδρόλυση αμιδίων στο ασπαρτικό οξύ, να τοποθετήσει 15 για να ενισχύσουν τη βιοδραστικότητα, και τη θέση 27 για να αποτρέψουν methionine την οξείδωση. Αυτές οι αντικαταστάσεις είναι βασικές στην αύξηση της γενικής ημιζωής cjc-1295 αλλά βρίσκεται ένας ακόμα μεγαλύτερος λόγος ως προς γιατί η ημιζωή έχει επεκταθεί από ~7 λεπτά σε μεγαλύτερο από 7 ημέρες! Το Bioconjugation είναι μια σχετικά νεώτερη τεχνολογία που παίρνει μια αντιδραστική ομάδα και την συνδέει με ένα πεπτίδιο, το οποίο αντιδρά με τη σειρά με μια πυρηνόφιλη (συνήθως ένα μερικώς αρνητικό μόριο) οντότητα που βρέθηκε στο αίμα για να διαμορφώσει έναν σταθερότερο δεσμό. Η λευκωματίνη, μια από τις αφθονότερες ουσίες στο ανθρώπινο σώμα επιλέγεται ως nucelophile από αυτό το ιδιαίτερο πεπτίδιο χάρι σε μια thiol Cys34 ομάδα που το προσελκύει. Με το συνδυασμό του tetrasubstituted ανάλογου GHRH με το maleimodoproprionic οξύ που χρησιμοποιεί έναν συνδετικό εκδότη Lys, δημιουργείτε ένα πεπτίδιο GHRH με μια υψηλή δεσμευτική συγγένεια για τη λευκωματίνη. Μόλις συνδεθεί το μόριο cjc-1295 με τη λευκωματίνη, δίνεται μια εκτεταμένες ημιζωή και μια βιολογική διαθεσιμότητα χάρι στη λευκωματίνη που αποτρέπει το ενζυματικές degredation και την έκκριση νεφρών. Στην πραγματικότητα, το bioconjugation είναι τόσο αποτελεσματικό που ήταν εκεί λιγότερο από 1% cjc-1295 αριστερού unreacted σε ζώντα οργανισμό και άνω των 90% σταθεροποιήθηκε μετά από το admin subQ. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε περισσότερων αυτού που πληρώσατε για την εργασία για σας. Δεν υπήρξε κανένα dpp-IV degredation που παρατηρήθηκε σε cjc-1295 σε οποιαδήποτε από τα διάφορα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν.

 

Λόγω της εξαιρετικά μακροχρόνιας ημιζωής cjc-1295 είναι εύλογο για τους ερευνητές να χρησιμοποιήσουν αυτό το πεπτίδιο μιά φορά την εβδομάδα με το σημαντικό cjc 1295 αποτελέσματα. Τα διάφορα πειράματα έχουν πραγματοποιηθεί για να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα cjc-1295 σε ζώντα οργανισμό και το περιοδικό της κλινικής ενδοκρινολογίας & του μεταβολισμού έχει εκθέσει τις ανάλογες της δόσης αυξήσεις στις μέσες συγκεντρώσεις της GH πλάσματος από 2-10 πτυχές για περισσότερο από 6 ημέρες και τις αυξανόμενες συγκεντρώσεις igf-1 1.5-3 πτυχές για 9-11 ημέρες μετά από μια ενιαία έγχυση! Όχι μόνο αυτός αλλά αποδείχθηκαν τη μέση ημιζωή 5.8-8.1 ημέρες και μετά από το πολλαπλάσιο οι δόσεις παρουσίασαν μέσο όρο που igf-1 επίπεδα παρέμειναν επάνω από τη βασική γραμμή μέχρι και την ακολουθία 28 ημερών! Καμία σοβαρή δυσμενής αντίδραση δεν αναφέρθηκε σε οποιαδήποτε ομάδα.

 

Ένα άλλο πολύ θετικό όφελος cjc-1295 είναι η δυνατότητά του να προωθήσει τον αργό ύπνο κυμάτων. Ο αργός ύπνος κυμάτων είναι επίσης γνωστός ως βαθύς ύπνος και είναι η μερίδα του ύπνου αρμόδια για το πιό υψηλό επίπεδο αύξησης μυών και διατήρησης μνήμης. SWS μειώνεται σημαντικά στους παλαιότερους ενηλίκους και επίσης με τους ανθρώπους που τείνουν να ασκήσουν αργότερα το βράδυ. Αυτό το πεπτίδιο έχει ένα όφελος στην αναλογία παρενέργειας που υπερβαίνει όλων των άλλων που πωλούνται αυτήν την περίοδο νόμιμα και θα έκανε μια μεγάλη προσθήκη στους αυτούς εκπαιδευτικός τη θεραπευτική αγωγή ή τη μετα θεραπεία κύκλων.

 

Τα διάφορα πειράματα έχουν πραγματοποιηθεί για να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα cjc-1295. Το περιοδικό της κλινικής ενδοκρινολογίας & του μεταβολισμού έχει εκθέσει τις ανάλογες της δόσης αυξήσεις στις μέσες συγκεντρώσεις της GH πλάσματος από 2-10 πτυχές για περισσότερο από 6 ημέρες και τις αυξανόμενες συγκεντρώσεις igf-1 1.5-3 πτυχές για 9-11 ημέρες. Η μέση ημιζωή ήταν 5.8-8.1 ημέρες και μετά από το πολλαπλάσιο οι δόσεις σημαίνουν τα επίπεδα ότι igf-1 παρέμειναν επάνω από τη βασική γραμμή μέχρι και την ακολουθία 28 ημερών. Καμία σοβαρή δυσμενής αντίδραση δεν αναφέρθηκε σε οποιαδήποτε ομάδα που συμμετέχει σε αυτήν την ερευνητική μελέτη. Αυτό το πεπτίδιο έχει τη δυνατότητα να υποκινήσει την ορμόνη αύξησης πολύ σημαντικά.

 

Ένα άλλο πολύ θετικό όφελος cjc-1295 είναι η δυνατότητά του να προωθήσει τον αργό ύπνο κυμάτων. Ο αργός ύπνος κυμάτων είναι επίσης γνωστός ως βαθύς ύπνος και είναι η μερίδα του ύπνου αρμόδια για το πιό υψηλό επίπεδο αύξησης μυών και διατήρησης μνήμης. SWS μειώνεται σημαντικά στους παλαιότερους ενηλίκους και επίσης με τους ανθρώπους που τείνουν να ασκήσουν αργότερα το βράδυ. Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι μια μόλις-καθημερινή διοίκηση cjc-1295, ένα να μακρύς-ενεργήσει ανάλογο του (GHRH) ορμονών ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης, ομαλοποιεί την αύξηση του GHRH μπορεί να προκαλέσει το σημαντικά βαθύτερο ύπνο σε ένα ποντίκι. Αγοράστε CJC 1295 on-line για την έρευνα στο labpe.

 
 
 

 

Σχετικά προϊόντα:

Πεπτίδια Πρωτεΐνες Σκόνη στεροειδών
Ghrp-2 IGF-1 LR3 17a-μεθυλικός-1-τεστοστερόνη
Ghrp-6 IGF-1 LR3 Anastrozole (Arimidex)
Cjc-1295 με DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 ΚΑΝΕΝΑ DAC Follistatin Boldenone undecylenate (EQ)
HGH176-191 HGH Κιτρικό άλας Clomiphene (Clomid)
PT-141 HCG Κιτρικό άλας Tamoxifen
Thymosin β4 (TB500) OEB Nolvadex
Ipamorelin HMG Sildenafil (βιάγκρα)
Melanotan-ΙΙ (ΑΜ-ΙΙ)   Tadalafil (Cialis)
Melanotan-ι (MT-I) SARM Letrozole (Femara)
Γόμφος-MGF MK-2866 (Ostarine) Exemestane (Aromasin)
MGF Andarine (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Mesterolone (Proviron)
Sermorelin S-23 Methandrostenolone (Dianabol)
Triptorelin Lgd-4033 (Ligandrol) Οξικό άλας Methenolone
Gonadoreline Lgd-3303 Methenolone Enanthate
Selank MK-677 (Ibutamoren) Turinabol
Bpc-157 SR9009 Nandrolone decanoate
Oxytocin SR9011 Nandrolone phenylpropionate
DSIP RAD140 Oxymetholone (Anadrol)
GHRH Yk-11 Stanozolol χονδροειδές (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Stanozolol Micronized (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Oxandrolone (Anavar)

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Biostronger Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς